Solar Navigator 2.0

17 жовтня наша компанія організовувала у Києві неймовірну презентацію-вечірку, яка мала назву «Solar Navigator 2.0». Це вже стало традицією для команди Unisolar, так як минулого 2018 року відбувся перший захід «Solar Navigator». Разом з нами також на цьому заході були присутні наші зарубіжні партнери Fronius Solar та Jinko Solar.

«Solar Navigator 2.0» – це незвичайний захід для наших клієнтів, інстолярів з усіх куточків України, інвесторів, власників станції та інших партнерів, на якому вони можуть відпочити в колі колег по справі та поспілкуватися в неформальній обстановці, з нашою командою і загалом дуже гарно провести свій вечір, підсумувавши рік, що закінчується.

У першій частині вечора наша компанія та партнери розповідали нову інформацію для гостей та показували презентації. Компанія Fronius показала, які вони випустили новинки. А саме: інвертора Gen24 та Tauro. Компанія Jinko Solar продемонструвала у презентації свою нову сонячну панель – Bifacial Swan. А Unisolar розповіли усім про наші соціальні активності, що саме ми досягли за цей рік та за весь час існування компанії. Між кожним виступом гості могли поспілкуватися один з одним та посмакувати закуски та випити ігристі напої. Гарний настрій у залі задавав ведучий, який розповідав веселі історії та шуткував разом з гостями. Перед фуршетом відбулося голосування за кращу сонячну електростанцію. І призом для переможця стала золота кришка на інвертор Fronius, що була випущена в Австрії з мільйонного тиражу, з якою увесь вечір наші гості фотографувалися.

У другій частині вечора усі гості мали можливість просто розслабитися, спробувати весь асортимент смачної їжі та напоїв, та слухати чудову музику, яку грали для них дуже талановитий музикальний гурт Tompsons Band. Також, у кожного була можливість сфотографуватися в спеціальній фотозоні та забрати за мить зроблені фотографії, як пам’ять про те, що вони відвідали такий чудовий захід. Під час фуршету усім дісталося печиво з передбаченнями, і, коли усі читали своє віщування на папері, фотограф міг зафіксувати посмішки на обличчях гостей. Великий та красивий торт також порадував присутніх. У самому кінці «Solar Navigator 2.0» гості та команда Unisolar відірвалися на повну, танцюючи під сучасну музику, яку для них підібрав ді-джей. Також на кожного чекав маленький сюрприз від нашої компанії – подарунки-коробки с цікавим вмістом всередині.

Уходячи з заходу, гості були задоволені, що не може нас не радувати. Бо нам дуже приємно робити для наших клієнтів подібні заходи, щоб покращувати дружні стосунки з усіма. Ми надіємося, що наша традиція у цьому році була не в останній раз, і що наступного року ми знову зможемо зібратися усі разом та чудово відпочити від тяжких будніх.

Вам буде цікаво

У нашому блозі багато цікавої і корисної інформації

Розсилка

Підпишись на наші новини і отримуй тільки актуальну і корисну інформацію про сонячні електростанції