Поїздка до Австрії на завод Fronius

Поїздка до Австрії на завод Fronius

25-ого вересня Unisolar разом з десятьма найбільшими клієнтами здійснили невелику подорож у Вельс, на завод Fronius, тривалістю три чудові дні.

Яких саме клієнтів ми покликали з собою в мандрівку? Це ті, хто поставив велику кількість сонячних електростанцій на інверторах  Fronius  з допомогою нашої компанії Юнісолар. Тому ми вирішили зробити їм невеличкий сюрприз-подарунок  й разом завітати в гості до Fronius International GmbH.  Їх головний офіс та завод знаходяться в мальовничій  країні Австрії (м. Вельс). Наша подорож тривала всього 3 дні, але якими ж захоплюючими та насиченими вони були! А тепер все по порядку…

Під час поїздки до офісу і виробництва компанії Фроніус ми відвідали гарні місця у Верхній Австрії. Зокрема – старовинне місто Вельс, де нас гостинно зустріли представники Fronius, зробили цікаву презентацію та провели екскурсію по заводу та офісу. Нам детально показали, як у них влаштовані різноманітні процеси виробництва, такі як збірка обладнання, його тестування і т.д. Також цікаво було побачити їх водневу станцію, де за допомогою енергії сонця відбувається процес  отримання водню. Ним же заправляють машини. Всі залишилися дуже задоволеними, дізналися багато нового для себе й були готові вирушати далі – в Зальцбург.

Зальцбург одночасно здивував і зачарував своєю незвичайною архітектурою – безліч монастирів та соборів так і манили зайти всередину. Шикарні видові зони показували всю красу місцевої природи, а австрійські смаколики піднімали й без того чудовий настрій. Висновок один: це місто – справжнє унікальне поєднання природніх гірських ландшафтів, цікавої архітектури, культури, мистецтва та сучасності! Саме те, що необхідно після такої інформаційної частини мандрівки.

В цілому, подорож вийшла пізнавальною та викликала у всіх тільки позитивні емоції. Тому цією весною Unisolar планує ще раз поїхати в Австрію з інстоляторами, які придбали найбільшу кількість інвенторів Fronius.

Ми хочемо бути ближчими зі своїми партнерами й не обмежуватися суто діловими відносинами.  Адже ми всі – одна велика команда експертів своєї справи, частина сім’ї Юнісолар. Такий підхід допомагає краще організувати бізнес та зміцнити стосунки між компаніями. До нових зустрічей!

Вам буде цікаво

У нашому блозі багато цікавої і корисної інформації

Розсилка

Підпишись на наші новини і отримуй тільки актуальну і корисну інформацію про сонячні електростанції